Карітас-Спес бере шефство над дитячими садками в містах, в котрих діють центри Карітас-Спес, та організовує власні дитячі садки. Виховання в дитячих садках проходить в релігійному дусі. Дані дитсадки знаходяться в значно кращих умовах ніж подібні державні заклади по країні. Нижче приведено перелік дитсадків, яким допомагає благодійна місія Карітас-Спес:
– Дитячий садок в м. Стрий, Львівсьої області, який провадять сестри св. Йосипа.
– Дитячий садок при центрі „Quo vadis” Карітас-Спес Бердянськ (Запорізька обл.)
– Дитячий садок Карітас-Спес для дітей з бідних родин у м. Дніпродзержинську (Дніпропетровська обл.)
– Дитячий садок у Любарі
В Закарпатській області Карітас-Спес Мукачево взяло шефство та активно опікується цілим рядом дитсадків:

-с. Кобилецька Поляна (Рахівський район) 20 дітей;
-смт. Великий Бичків (Рахівський район) 28 дітей;
-смт. Солотвино (Тячівський район) 48 дітей;
-смт. Буштино (Тячівський район) 45 дітей;
-с. Королево (Виноградівський район) 25 дітей;
-с. Фанчикове (Виноградівський район) 25 дітей;
-м. Виноградово 50 дітей;
-с. Клинове Виноградівський район) 20 дітей.

Останній садок відрізняється від інших тим, що він є державним закладом, де держава фінансує зарплату та комунальні послуги. Карітас дбає про харчування. Завдяки добрим намірам директора садка та селищної голови заклад працює у дусі католицького дитячого садка. Карітас може підтримувати вищевказані дитсадки головним чином за допомогою Фонду Францисканської Місії на Закарпатті та Franziskaner fur Mittel und Osteuropa, Wien