Надати допомогу

У Києві відбудеться ІІ Всеукраїнський Суспільний Форум «Ідеї. Люди. Можливості»

26 листопада о 10:00 годині Місія «Карітас-Спес Україна» збирає активних громадян, благодійників, представників бізнесу, Церкви та активістів-змінотворців для діалогу та обміну досвідом та згуртування громад задля спільних цілей. В цьому році Форум пройде в оновленому форматі – відкритого онлайн заходу. Для участі потрібно заповнити реєстратиційну анкету за посиланням: https://bit.ly/32Pg5zK

Цікаві спікери, приклади успішно реалізованих проєктів соціальної дії та соціального підприємництва, вручення мікрогрантів переможцям конкурсу проєктів та розіграш подарунків.

Учасники Форуму спільно будуть шукати шукати відповіді на такі питання:

• Як ризики перетворити в можливості: нові тренди громадянського суспільства?
    Як зміни в громаді робити разом?
  • Чому донори готові підтримати ваші ідеї та з чого варто почати?
  • Соціальне підприємництво – це просто про складне чи складно про просте?
  • Що таке сталість проєкту та чому це так важливо?

Долучайтеся до події у зручний для вас спосіб:

Фейсбук подія: https://www.facebook.com/events/350544259578689

Ютуб трансляція https://youtu.be/Jaf8USWWuws

Телеграм канал https://t.me/IdeasPeopleOpportunities

Захід стане підведенням підсумків 2-го року проєкту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні», який реалізується за підтримки уряду Німеччини та МБФ «Реновабіс».

Нагадаємо: Релігійної Місії «Карітас-Спес» Римсько-Католицької Церкви в Україні спрямована на: припинення бідності, сприяння справедливості та відновлення гідності людини незалежно від віросповідання, кольору шкіри, та національності, політичних чи світоглядний переконань.

Осередки «Карітас-Спес Україна» взаємодіють між собою, будуючи ефективну мережу, та створюють дієві зв’язки з неурядовими, державними та міжнародними структурами, зберігаючи свою самостійність та дотримуючись принципу субсидіарності.

«Карітас-Спес Україна» охоплює 120 000 людей, які щорічно отримують допомогу, яка якісно впливає на їх життя.