Caritas-Spes Ukraine Kyiv Підтримка вимушених переселенців із зони АТО

Make a Donation

Підтримка вимушених переселенців із зони АТО

Біженці4Загрози гуманітарних криз, які виникають внаслідок стихійних лих та соціальних потрясінь, мають для Карітас-Спес один з найвищих пріоритетів. На превеликий жаль, останнім часом в Україні такі ситуації стали набирати значних масштабів, в той час, як державна система не здатна швидко та адекватно реагувати на кризові виклики. Тому, враховуючи ці об’єктивні обставини, Карітас-Спес утворив резервний фонд швидкого реагування. І, завдяки тіс ній співпраці з партнер ськими організаціями, ми успішно використовуємо наявні можливості для допомоги постраждалим та нужденним у кризових ситуціях.
Анексія Криму та бойові дії в Донецькій та Луганській областях спричиняють катастрофу національного масштабу та ставлять перед нами нові завдання підвищеної складності. КарітасСпес задіює власну регіональ ну мережу центрів для вирішення нагальних проблем вимушених переселенців: помешкання, харчування, одяг, допомога у пошуках роботи. Один із найпотужніших центрів Карітас-Спес з надання допомоги вимушеним переселенцям розташований в Харкові. Ми висловлюємо вдячність нашим теперішнім партнерам у цій справі і запрошуємо долучитися до співпраці нових.