Donate
ua en

Акція “І ти можеш стати Святим Миколаєм”

Акція “І ти можеш стати Святим Миколаєм”

Вже четвертий рік поспіль  Релігійна Місія “Карітас Спес” проводить акцію “І ти можеш стати Святим Миколаєм”.

Протягом всього місяця в парафіях Києва відбувався збір продуктів харчування та засобів гігієни для багатодітних сімей, бідних родин, родин переселенців та самотніх людей.

Велику допомогу надало відділення Карітас з міста Зелена Гура, що в Польщі. Завдяки спільним зусиллям всіх небайдужих вдалося укомплектувати 150 наборів, які були роздані потребуючим на підбитті підсумків акції сьогодні в костелі Святого Олександра.

«Різдвяні та Новорічні свята - це час радості та сімейного затишку, — розповідає брат Себастьян – організатор акції, — це час, коли  нужденні особливо потребують нашої уваги та турботи. Надіємося, що сьогоднішня акція допомогла соціально незахищеним та багатодітним сім’ям відчути радість новорічних свят».

Президент Карітас-Спес отець Петро відзначив важливість таких заходів, адже  завжди приємно, що  люди пам’ятають про милосердя і діляться добром. «З кожним роком нам вдається зібрати все більше продуктів для потребуючих,- зазначає отець Петро, – все більше людей долучаються до такої потрібної нашому суспільству ініціативи. Кожен може стати святим, кожен може творити добро і допомогти ближньому відчути радість Різдвяних свят».

“Карітас Спес” хоче подякувати кожній людині, яка відгукнулась і поділилася з ближнім частинкою добра. Також велика подяка брату Себастьяну, який очолив цю акцію та весь свій час присвячує допомозі потребуючим, а також велика подяка для Карітасу з Зеленої Гури в Польщі, яка приєдналась до цієї акції.

Христос народився!!! Славімо Його!!!!

28 December 2016
Donate
Система Orphus
Переверните устройство для лучшего отображения