Donate
ua en

Шукаємо підрядника для створення корпоративного сайту і інтерактивної онлайн платформи

Шукаємо підрядника для створення корпоративного сайту і інтерактивної онлайн платформи

Релігійна Місія «Карітас Спес Україна» запрошує підрядників з доброю репутацією надати цінові пропозиції для виконання робіт зі створення корпоративного сайту і інтерактивної онлайн платформи на базі даного сайту у межах проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні» (надалі сайт). Організація шукає компанію, яка займається розробкою сайтів для створення сайту, який забезпечить

  • обмін досвідом;
  • доступ до знань та концепцій;
  • та буде інструментом впливу.

Основні завдання сайту

  • Презентує діяльність організації, місію, мету, цілі, цінності, завдання, політики, керівництво, принципи роботи, плани розвитку сервіси організації. ( «Карітас-Спес України» є однією з 48 членів Федерації Карітас Європа та членом Карітас Інтернаціоналіс, глобальної конфедерації, яка об’єднує 162 католицькі організації в світі. В Україні та є структурним підрозділом, який відповідає за соціальну роботу/соціальне служіння/благодійництво всієї Римсько-Католицької Церкви в Україні (РКЦ).
  • Формує позитивний імідж організації через презентацію якісної партнерської історії;
  • Залучає нових партнерів/волонтерів/донорів, тим самим розширює ринок діяльності організації;
  • Містить систему, яка дозволяє взаємодіяти з партнерськими організаціями, що дасть можливість швидкого обміну  документами, файлами, класифікація їх по роках, проектах, регіонах, де буде представлена робота мережі «Карітас-Спес»;
  • Дає можливість учасникам проекту отримати достовірну інформацію з першоджерела, обмінюватись досвідом, та інформувати про успіхи новостворених ініціатив;
  • Містить вбудований віджет ютюбканалу, через який здійснюється як консультування та навчання за умови реєстрації, так і трансляція таких важливих подій, як щорічний Форум соціальних ініціатив тощо.
  • Можливість прив’язати декілька платіжних систем для залучення пожертв на сайті.

Проблеми, які вирішує створення такої платформи

  • Впровадження цінностей, підходів, менеджмент стандартів Карітас Інтернаціоналіс та Карітас-Європа в сферу соціального служіння як РКЦ так і всієї України;
  • Формування впізнаваності бренду Карітас-Спес, як основної благодійної організації РКЦ. Інформуємо про наш унікальний стиль, цінності, соціальні сервіси. Показуємо конкурентну перевагу;
  • Запрошення до співдії. Нас легко знайти і легко до нас долучитися. З нами допомагати просто, прозоро і надійно. Легкість пожертви. Прозорі партнерства і звітність. Грантова історія тощо.

Цільова аудиторія платформи  представлена наступними групами користувачів:

Учасники навчань та програм, які організовують КСУ: віруючі РКЦ, які цікавляться соціальним служінням (чоловіки і жінки 18+). Отримують доступ до навчальної інформації, презентують свої новостворені соціальні сервіси на інтеграційній соціальній карті, доступ до менторських консультацій, інформації в галузі соціального проектування, запуску соціальних ініціатив тощо. Для цього на сайті будуть створенні такі інструменти:

  • Інтеграційна карта
  • Бібліотека корисних матеріалів
  • Віджет ютуб
  • Віджети соціальних мереж
  • Форма зв’язку (з керівником/менторами/тренерами)
  • Форма запису на участь в активностях тощо.

Потенційні бенефіціари (більше жінки 35+: одинокі матері, багатодітні, переселенці, люди з інвалідністю) – отримують інформацію про соціальні сервіси, які надає як мережа, так і огрганізації, які утворились в наслідок навчань КСУ з  контакти і гіперлінки на інформаційні платформи мережевих організацій. Для них інформація викладена в розділі «Ми на карті» і контакти.

Донори (піарники організацій, які фінансують проекти, або шукають виконавчих партнерів. Стать важко визначити 30/40+) – основна інформація для них звіти, установчі документи та актуальні події.

Потенційні приватні жертводавці, які шукають надійні організації, через які хочуть здійснити допомогу конкретній групі осіб (допомога дітям / служіння в хоспісах / їжа бездомним тощо. Серед цієї групи людей Ж/Ч=25+) – для них будуть чітко структуровані програми діяльності з легкими переходами на форму «пожертвувати» як на напрямок так і на статутну діяльність в цілому.  Також легка і помітна форма зворотного зв’язку, корпоративні пошти і посади команди організації.

Випадкові відвідувачі, які цікавляться гуманітарною тематикою, або подоланням наслідків катастроф, стихійних лих, чи будь-яких кризових ситуацій які виникають в суспільстві і де задіяна оргінація – якісний і цікавий контент, зручність розміщення матеріалів фото і відео, сторітелінг, календар подій, цікава і легка форма пожертвувати.

УМОВИ ПОДАЧІ ТЕНДЕРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ

«Карітас-Спес Україна» залишає за собою право коригувати терміни в залежності від ситуації з розповсюдженням коронавірусу.

Учасники повинні мати відповідні КВЕД для надання послуг зі створення даної платформи, а також досвід подібної діяльності.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 14 (десяти) днів з дати опублікування Конкурсних пропозицій.

Тендерні документи приймаються в електронному вигляді (відскановані у форматі PDF) на електронну адресу «Карітас-Спес Україна» office@caritas-spes.org з темою листа «Тендер сайт і назва учасника» не пізніше ніж 23:59 23 вересня 2020 р., після чого вони будуть розглянуті учасниками тендерного комітету.

Тендерні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються.

Питання та запити на роз’яснення можна подавати виключно електронною поштою на адресу communityservices@caritas-spes.org до 24 вересня 2020 року, 17:00.

ДОСВІД І КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ

  1. Офіційно зареєстрована організація (комерційна): до участі у конкурсі запрошуються компанії – юридичні особи інкорпоровані або створені за законодавством України та фізичні особи-підприємці.
  2. Загальна спроможність організації (наприклад, розміри компанії/фірми, репутація організації і персоналу, компетенція/відповідний досвід) і тривалість роботи на ринку.
  3. Мінімум 5 років у сфері розробки програмного забезпечення і мінімум 3 подібних проекти у сфері розробки відповідного програмного забезпечення у минулому.

СКЛАД ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  • Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію
  • Копія документу, що підтверджує податковий статус
  • Копії документів, що підтверджують досвід виконання подібних проєктів (договори та акти виконаних робіт, на щонайменше 3 проєкта)
  • Резюме виконавців, що будуть задіяні у роботі над веб-сайтом
  • Технічну пропозицію
  • Фінансову пропозицію
  • Зразок договору на розробку веб-сайту

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ ТА ЗАВДАННЯ

Вимоги до контенту і наповненню сайту

Стилістичне оформлення сайту розробляють інші підрядники, воно буде відповідати корпоративному стилю організації та буде надане розробникам для імплементації. Дизайн буде підготовлено в програмі Adobe XD під екрани на 320px та 1280px, подальша адаптація повинна проводитися силами Виконавця.

Первинна розробка і верстка контенту (інформаційного вмісту) сайту повинна проводитися силами Виконавця за безпосередньої участі Замовника. Замовник надає всі необхідні Виконавцю текстові та графічні матеріали, а також коментарі, що стосуються їх змісту, обсягу, оформлення і розміщення.

Сайт повинен мати 2 версії – україномовну (основна) і англомовну (буде наданий переклад основних текстів, решту – забезпечуватиме автоматичний переклад через гуглтранслейт, чи подібні сервіси). Структура всіх версій сайту передбачається ідентичною.

Вимоги до системи управляння контентом сайту

Система керування контентом сайту має підтримувати декілька ролей користувачів (гості, користувачі, редактори, адміністратори):

Гості - Перегляд без реєстрації публічної частини сайту

Користувачі - Перегляд без реєстрації публічної частини сайту. Перегляд закритих розділів за умови реєстрації

Редактори - Додавання та видалення текстів, статей, медіафайлів у всіх розділах. Редагування текстів, статей, медіафайлів у всіх розділах. Публікація текстів, статей, медіафайлів у всіх розділах

Адміністратори - Всі функції, доступні попереднім ролям, а також: Додавання, зміна розділів, меню, дизайну, Модерація прав користувачів, Подальша зміна дизайну та структури сайту, а також створення нового функціоналу повинні відбуватися в рамках процедур підтримки сайту Виконавцем або відповідно до окремих договорів на зазначені види робіт.

Вимоги до компоновки сторінок сайту

Компонування сторінок сайту повинна забезпечувати автоматичне масштабування сторінок в залежності від ширини робочого поля браузера користувача. Мінімальний розмір (ширина) робочого поля браузера, при якому необхідно забезпечити повноцінне відображення сторінок (без смуги горизонтальної прокрутки), становить 1024 px.

Вимоги щодо ергономічності побудови структури сайту

Сайт повинен мати зрозумілу та логічну побудову сторінок, переходів відповідно до інформаційної архітектури, а також містити вбудовані механізми валідації значень, що визначаються для окремих полів, комбінацій полів (контекстно-залежний контроль), а також на відповідність вже введеним даним (базі даних).

Вимоги щодо CEO

Для кожної сторінки, незалежно від того, чи статична вона чи генерується динамічно, необхідно привласнити тільки один унікальний URL.

Час віддачі html коду сторінки повинен бути не більше 200-300 мс. Повний час завантаження сторінки не повинен перевищувати 2-3 сек.

Якщо вимоги не дотримуються, необхідно налаштувати кешування системи, оптимізувати код генерації сторінок, оптимізувати розміри картинок, js і css файлів.

Будь-яка неіснуюча сторінка сайту повинна показувати сторінку 404 і віддавати код 404. Для перевірки слід внести помилки в URL для різних модулів сайту і в різні частини URL, оскільки їх можуть обробляти різні модулі.

Сайт повинен містити файл правил індексування robots.txt, наповнення якого повинно забезпечувати CEO-оптимізацію сторінок.

Вимоги щодо верстки сайту

Верстка сайту повинна відповідати стандартам W3C та забезпечувати можливість роботи сайту на всіх стабільних версіях сучасних браузерів

(Mozilla firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari. Окрім того, верстка сайту повинна бути адаптивною, з метою коректного відображення інтерфейсу сайту на різних пристроях та екранах.

Всі JS скрипти повинні бути оптимізовані на максимальну продуктивність системи і заховані в зовнішні файли JS. Верстка сторінок сайту повинна бути виконана з урахуванням максимальної продуктивності, код сайту повинен бути без помилок і без зайвих тегів.

Вимоги щодо тестування

Коректну роботу сайту на різних пристроях та версіях браузерів необхідно перевірити за рахунок тестування, що здійснюється за участю Виконавця. Перший етап тестування складається з аналізу технічного завдання, складання критичного чек-листа, складання тест-плану, а також часткового прогону функціональних тестів. На другому етапі проводиться деталізація функціонального чек-листа і здійснення детального прогону функціональних тестів з виявленням і описом дефектів. На третьому етапі проводиться стрес-тестування з описом знайдених дефектів.

Виконавець надає річний супровід на виправлення багів, та проводить консультації для адміністратора сайту.

Ідентифікація користувачів сайту

Реєстрація та автентифікація користувачів сайту проходить за допомогою електронної пошти та/або фейсбуку.

Вимоги до панелі адміністратора сайту

Система управління контентом сайту повинна забезпечити Адміністратору сайту можливість виконання усіх дій, передбачених для цієї ролі технічним завданням, за допомогою вбудованого у CMS програмного засобу – панелі адміністратора

Технічні вимоги

Сайт має бути багатосторінковий зі збереженням доменного імені та лінкової системи. Всі матеріали зі старого сайту мають бути коретно перенесені на нову платформу. Хостинг на якому буде розміщений такий сайт має містити дискового простору щонайменше 5ГБ SSD. PHP 7.  Наприклад: https://thehost.ua/ua/hosting/premium –

Або https://thehost.ua/ua/hosting/premium.

сайт повинен керуватися CMS WordPress для забезпечення зручного користування та оновлення системи в майбутньому.

Сайт повинен коректно відображатися в усіх типах сучасних браузерів та на мобільних пристроях. Дизайн має бути адаптований до найбільш вживаних розмірів екрану включаючи мобільні пристрої (Drupal 8 – остання версія, з перспективою оновлення до 9ї. З використанням поширеної системи для адаптивних дизайнів Bootstrap).

8 September 2020
Donate
Система Orphus
Переверните устройство для лучшего отображения