Donate
ua en

Соціальний центр імені Івана Павла II (м. Київ)

Соціальний центр імені Івана Павла II (м. Київ)

Cоціальний центр імені Івана Павла II від Caritas-Spes в Києві працює вже 10 років!

Центр займається різносторонньою діяльністю.

Останнім часом кількість потребуючих допомоги центру збільшилася, тому  маленький колектив потребує допомоги волонтерів.

Працівники центру відвідують своїх підопічних на дому. Це переважно старенькі, одинокі люди с обмеженими фізичними можливостями. Соціальні працівники центру надають послуги згідно попередніх домовленостей з підопічними.

Є й інша категорія людей, яким допомагає соціальний центр. Це потребуючі, які самі звертаються до центру з проханням випрати чи відремонтувати речі, відвести до лікаря та ін.

Двічі на рік, на Різдво на Пасху, в центрі Івана Павла II організовуються зустрічі підопічних центру. Проводяться урочисті месси та обіди, після яких працівники центру роздають продуктові пайки.

Для малозабезпечених та багатодітних сімей, крім гуманітарної допомоги, декілька разів на рік збираються продуктові набори та раз на рік купують зимнє взуття.

Вже декілька років в соціальному центрі реалізовується проект для дітей «Світлиця». Дітки з малозабезпечених та багатодітних сімей по суботам відвідують центр, де для них проводять розвиваючі заняття, кружки, ігри та психологічні тренінги. Саме в реалізації цього проекту соціальний центр дуже потребує допомоги волонтерів!

Щоліта для всіх бажаючих, працівники соціального центру організовують відпочинок в літніх таборах Caritas-Spes.

Контактна інформація для всіх бажаючих долучитися до діяльності соціального центру імені Івана Павла II (м. Київ):

м. Київ, вул. Анни Ахматової, 3 А (ст. м. Позняки, далі трамваєм №8 до зупинки «Харківський масив (Універсам)

телефон: 044 – 562-77-71

Центр працює з 9 00 до 17 00.

20 July 2016
Donate
Система Orphus
Переверните устройство для лучшего отображения