17 команд взяли участь у пітчінгу проектів соціальної дії

Учасники навчальної онлайн програми «Осінньої проектної школи» успішно презентували свої ідеї. 17 команд представили свої проекти соціальної дії на розгляд вимогливому жюрі. Амбітні цілі, вишукані презентації, чіткі плани реалізації, команда проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та громадської активності в Україні» пишається досягненнями цьогорічних учасників та висловлює  захоплення та вдячність запрошеним експертам: Сергію Замідрі, Владиславу Дементьєву, Яні Брик та Віталію Паздрію. А також тренерам: Ганні Скитьовій, Ользі Лущик та Вірі Усик. Наші експерти та тренери надали важливі поради та зауваження якими учасники можуть скористатися для вдосконалення своїх проектів.

Оголошення переможців конкурсу мікрогрантів відбудеться на ІІ Всеукраїнському Суспільному Форумі: Ідеї. Люди. Можливості, який пройде 26 листопада в онлайн форматі.

Через пандемію, ми переформатовали захід, але обраний формат надасть можливість ще більший кількості учасників доєднатися до події. На форумі будуть представлені 4 панелі, 4 дискусії, на яких разом з експертами та гостями будемо шукати відповіді на питання: де шукати ідеї, як гуртувати громади, де знаходити підтримку, як зробити наші проекти сталими тощо.

Слідкуйте за анонсами Форуму. Нагадаємо, що проект «Розвиток самоорганізації та громадянської активності в Україні» реалізується за підтримки Уряду Німеччини та Фонду німецьких католиків «Реновабіс».

9 листопада 2020