«Карітас-Спес Україна» пропонує навчання та гранти на реалізацію ідей

Місія «Карітас-Спес Україна» пропонує навчальні тренінги на різні теми:

• з написання проектних  заявок
  • фандрейзингу
  • по роботі з молоддю
  • тренінги для тренерів
  • фінансова грамотність тощо

«Тренінг для тренерів», старт 12 квітня 2021, он лайн, на платформі Zoom.

Для тих, хто бажає стати професійним тренером, навчитися використовувати інтерактивні методи навчання, користуватися онлайн інструментами, працювати з командою та аудиторією. Учасники дізнаються все про навчально-інформаційне наповнення тренінгу, опанують «фішки» з написання проєктів соціальної дії - перейдіть за посиланням.

Випускникам, які успішно опанують програму «Тренінг для тренерів» та пройдуть сертифікацію, буде запропоновано контракт від «Карітас-Спес Україна», який передбачає проведення тренінгів для своїх місцевих громад.

«Активні громадяни», онлайн тренінг за програмою Британської Ради  для активної молоді «Карітас-Спес», 15-17 квітня 2021 з 9:30 до 13:30, на платформі Zoom

Під час тренінгу учасники навчаться писати власні проекти, після чого матимуть можливість відправити їх на конкурс проектів соціальної дії до Британської ради та отримати фінансування на їх реалізацію. Захід відбувається за підтримки Британської Ради в Україні від ГО «Клуб економістів» у партнерстві з «Карітас-Спес Україна» -  перейдіть за посиланням.

«Проектна школа», травень 2021 - якщо готові реалізувати (з командою, чи самі) омріяний проект та шукаєте знань та можливостей для цього.

«Запалюй життя!» - серія семінарів з організації дозвілля молоді, травень 2021. Якщо ви хочете навчитися працювати з дітьми та відчуваєте в собі енергію.

«Управлінський практикум», травень-червень 2021, якщо вам не вистачає структурованих знань в управлінській діяльності (фінансова грамотність, управління командою, лідерство, маркетинг тощо).

Якщо ви маєте ідеї – ми пропонуємо дофінансування:

Літні табори для дітей з соціально незахищених родин та дітей з інвалідністю  - перейдіть за посиланням.

«Конкурс проектів», якщо у вас є ідея для проекту соціальної дії та команда і ви шукаєте підтримки у її реалізації. В 2021 році плануємо підтримати не менше 20 проектів із загальний фонд підтримки проектів 600 тис.грн

Маленькими кроками до великих звершень разом з «Карітас-Спес Україна»! Чекаємо на вас!

Контакти:

Олена Шевчук, oshevchuk@caritas-spes.org