Здоров’я людини - це одна з тих цінностей, якій «Карітас-Спес Україна» присвячує левову частку проектів і програм. Медичні кабінети, виїзди лікарів, допомога ліками – все це проекти, які діють в різних дієцезіальних осередках Місії вже понад 20 років.

Медичні програми діють понад
20 років

В кінці 2019 року запуск виїзних медичних акцій в різних регіонах України, став справжнім проривом. Програма стартувала за співпраці з Міжнародним благодійним фондом «Сприяння розвитку медицини». Команда лікарів-волонтерів, домовившись із настоятелями римсько-католицьких парафій, приймала пацієнтів у храмових чи парафіяльних приміщеннях у різних куточках України. Парафії покривали тільки транспортні витрати й харчування лікарів. Для пацієнтів уся допомога була безоплатною.

А з кінця 2020 року на базі київського Соціально-пасторального Центру Йоана Павла ІІ розпочав роботу київський «Медично Діагностичний Центр святого Луки», який також працює за партнерства з Фондом «Сприяння розвитку медицини». В центрі, на постійній основі, ведуть прийом кваліфіковані лікарі, а також Центр оснащений сучасною медичною технікою, що дає змогу здійснювати якісну діагностику.

Галерея
Cherish merciful love and hope in actions

contacts

office@caritas-spes.org
+38 044 278-19-37

address

Head office:
Kostiolna 17 street, 01001, Kyiv, Ukraine

1995-2021 © Caritas-Spes Ukraine.
Visa & Mastercard
Donate